Olen Tanja Tissari energiahoitaja, selvänäkijä sekä meedio. Lapsesta asti olen aistinut ja tulkinnut energioita. Yhteyteni henkimaailmaan ja auttajiini on luonnollinen ja nopea. Annan tietoa hyvinkin nopeasti ja minut voi keskeyttää milloin vain ja kysyä tarvittaessa tarkentavia kysymyksiä. 
Saan tiedon erilaisista  asioista kaikilla aisteillani. Tuodessani esimerkiksi viestejä edesmenneiltä, kuulen asioita joita minulle sanotaan, näen asioita esimerkiksi tulijan tai asioita, joita viestin tuoja haluaa näyttää kuten valokuvia tai  muistoesineitä. Tunnen myös omassa kehossani toisen henkilön vaivat ja kivut. Minulle tuodaan siihen hetkeen kaikki tarvittava tieto eli saat juuri sen tiedon jota juuri sihen hetkeen tarvitset.

Jos sinulla on lapsi jolla on henkisiä kokemuksia etkä tiedä mitä asialle tehdä, olen teitä varten. Voit varata aikaa ihan vain keskusteluun kanssani niin voimme käydä yhdessä asiaa läpi. Minulla on paljon kokemusta henkisistä lapsista ja autan mielelläni tässäkin asiassa.

Edelliset elämät näen ikäänkuin elokuvana jossa tapahtumat seuraavat toisiaan.

Minun kykyni / lahjani eivät vaadi kasvotusten oloa eli minulle voi varata myös puhelinaikoja palveluihin.

Minulle näytetään myös toisten henkistä polkua eli missä vaiheessa mennään, mitä on tulossa ja mitkä asiat auttaisivat löytämään kunkin omat lahjansa.

Teen myös sopimuksen mukaan meedioistuntoja tai selvänäkö tilaisuuksia ryhmille (5-20) ympäri Suomen

Ei ole niin pientä tai isoa asiaa jonka vuoksi minuun ei voisi ottaa yhteyttä, minulle kaikki yhteydenotot ovat yhtä tärkeitä.

Teen tätä suurella sydämellä ja haluan käyttää lahjojani toisten auttamiseen 💖. Ota siis rohkeasti yhteyttä niin katsotaan yhdessä mikä palvelustani sopisi sinulle parhaiten.