REIKIHOITO

Reiki on luontaishoitomenetelmä, jonka kehitti japanilainen Mikao Usui 1920-luvun alussa. Usui tarkoitti menetelmän fyysisten, emotionaalisten ja henkisten sairauksien hoitoon sekä yleisen hyvinvoinnin edistämiseen ja ylläpitämiseen. Hoidossa hoitaja siirtää käsiensä avulla parantavaa energiaa asiakkaaseen joko koskettamalla tai lähietäisyydeltä.

KAUKOREIKIHOITO

Tehdään asiakkaalle lähettämällä hänelle energiaa. Asiakas voi olla missä päin Suomea tai maailmaa tahansa.

HEALING

On myös energiahoito kuten reikihoito mutta voimakkaampi ja monipuolisempi. Healing hoidossa hoidettava voi esimerkiksi saada erilaisia  tuntemuksia kehoonsa sekä nähdä värejä. Läsnä voi olla myös hoidettavan oma suojelusenkeli tai hoidossa voi saada viestejä myös henkimaailmasta. Viestit voi ottaa vastaan niin halutessaan.

VALOENERGIAHOITO

On myös energiahoito, mutta hyvin lempeä ja rauhoittava. Hoidossa pyydetään mukaan enkeleitä hoitamaan asiakasta. Hoidossa olo on usein unenomainen ja hyvin levollinen. Hoidon aikana voidaan käydä chakrat läpi ne puhdistaen ja tasapainottaen jos se on tarpeen. Hoito muokataan aina asiakkaan tilanteen mukaan. Hoidossa saattaa tulla tietoa esimerkiksi myös edellistä elämistä tai voimaeläimistä.

MEEDIOISTUNTO

Istunnossa välitetään rakkaudellisia viestejä edesmenneiltä, henkioppailta sekä lemmikeiltä.

SELVÄNÄKÖ KANAVOINTI

Katson elämääsi ennen, nyt ja tulevaisuudessa, voit kysyä mitä vain elämääsi liittyen.

HENKISENPOLUN KATSOMINEN

Katson henkisten asioidesi nykytilaa, tulevaa ja asioita jotka vaikuttavat niihin. Saat kysyä polkuusi liittyen mitä vain. 

EDELLISET ELÄMÄT

Näen jonkun / jotkut edelliset elämäsi ikäänkuin elokuvana ja kerron kuka sinä olet ollut, mitä olet tehnyt ja mitä sinulle on tapahtunut. Usein edellisistä elämistä löytyy joidenkin asioiden ymmärtämistä liittyen tämän hetkiseen elämään esimerkiksi taidot, pelot ja tunteet joitakin asioita kohtaan jne.

TAPAHTUMAT (varaukset ja tiedustelut tapahtumiin p. 0407043326)

14.5 Rakkaudesta hyvinvointiin messut Lohjalla Puu-Anttilassa klo 10-18, messuille varattavissa etukäteen aikoja selvänäköistuntoon ja energiahoitoon

15.5 Henkinen kasvu ja Hyvinvointipäivä Angelniemen seurojen talolla, Kokkilantie 771 klo 13-19, hinta 95€ sisältää ruoan TÄYNNÄ!!!!

19.5 Yksityisistuntoja Era Novassa klo 12-18 varattavissa 30 min aikoja 50€

23.5 Yksityisistuntoja Kauppakeskus lippulaivan BioPro terveyskaupassa klo 12-18 15 min/30€ etukäteisvaraukset sekä paikan päällä aikoja saatavilla

28.5 Yksityisistuntoja Kokemäellä Tulkkilantie 38 Hoitola Liisa Suokannon tila, varattavissa 30 min 50€, 45 min 80€ ja 60 min 100€ aikoja TÄYNNÄ!!!

29.5 Healing eli energiahoitokurssi Kuunkehrä 2 b 3 krs. klo 10-16 hinta 120€, omat eväät mukaan 5 paikkaa jäljellä